maanantai 20. kesäkuuta 2016

31.5

Nähtiin P:n kanssa Zetorin terassilla kahvilla mutta oltiin jotenkin vaisulla tuulella kumpikin. Sain Tramaleita. Possu perui tulemisensa kun oli kipeä. Sitä ennen kävin viemässä vaatteitani yhden asukastalon ilmaiselle ompelijalle. Tämä osoittautui nuoreksi (homo)mieheksi jolla oli pitkät vaalennetut hiukset ja vihreät kulmakarvat. Ompelija oli siinä käsityksessä että minä tulin oppiakseni itse ompelemaan. Siis minä?! :( Jouduin useaan kertaan tähdentämään että ei kun toivon hänen tekevän minulle valmiiksi. Kun tajusi tuon pointin niin kyllä se homma sitten sujui... Lyhensi yhdet housut. Äitini on tehnyt sitä mutta joka kerta valittaa että se on tosi tylsää hommaa ja aattelin että hän tuskin pahastuu vaikka lyhennytän ne jossain muualla. Laittoi myös yhden paidan neppariin lenkin (ja kehui että on hieno paita) ja parsi yhden paidan sauman.
Olisin myöskin halunnut yhden pitsipaidan hihat lyhemmiksi mutta sanoi että se on tosi vaikea kun on niin ohutta kangasta. Aattelin että olkoon. Katson jos pystyn pitämään sitä tai ellen niin se menee kuumille kiville kierrätysryhmissä. Ellen sitten sotke sitä sitä ennen musteeseen. Kävi nimittäin pieni mustekynäonnettomuus kun kynä jäi sänkyyn ja tapahtumaketjun - jota en täysin tajua - seurauksena mustetta on nyt myös useissa vaatteissa. Koska en näe missä on se kynä josta tuo leviää niin vaikea pitää vaatteita suojassakaan. Perjantaina pesen ja laitan Vanishia. Saatana. Hermostuttaa tuo remonttitarkastus. Aina kun jotain tarkastustyyppejä tulee kylään hypin seinille. Siivoan täällä mutta sotken niin loputtomasti.
Huomenna lähden S:n kanssa Hietsun kirppikselle kiertelemään. Ai niin äidiltä poistettiin yksi luomi ja siinä oli tyvisolusyöpä. Se on kyllä hyvänlaatuinen ja paikallinen eikä yleensä leviä. En ole hirveän huolissani siitä eikä itsekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti