keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Duunissa

Duunis. Oon täällä itsekseen ja asiakkaat vaivaa ruokatunnillakin mutta samapa se. Nälkä ei ollut mikään kummoinen että nyt ois hyvä sauma aloittaa laihdutus. Tosin tänne työpaikallekin varmaan kärrätään kuukauden ajan suklaakonvehteja sun muita mitä en osaa vastustaa. Tänään keittiössä on piparkakkuja.
Kuume ei noussut eilen koko iltana vaikka ravasin neljännestä kerroksesta pyykkiä pesemään kellariin varmaan kuusi tai seitsemän kertaa. (Ensin luulin että on maanantai ja sitten unohdin avata pesuhanat - kaikenlaista sekoilua). Tänään yskä alkaa lohkeamaan ja lima vihdoin irtoamaan. Yskii oikein syvältä keuhkoista yskää että koskee ihan. Melkoinen helvetintauti olikin: viiden päivän kuume ja nyt vasta ollaan perusflunssavaiheessa. Ei paljon häviä tuolle Stephen Kingin "kapteeni trips" -flunssalle. En muista toista tälläistä. Pitäis varmaan ostaa käsidesi tänne kun ihmiset kuljettaa ties mitä bakteereja. Mietin vähän pitäiskö varata aika lääkärille kuuntelemaan nuo keuhkot.
Pöydällä oli marraskuun kellokorttilukemat. En oo ollut yhtään täyttä viikkoa töissä! Helkata. Kaksi päivää meni henkisessä romahduksessa pp-foorumista ja sit tuli tää Kapteeni Trips. Yhdellä viikolla pidin lomapäivän... ja ai niin, yhdellä viikolla oli se koulutuspäivä että olin koko viikon muttei se näy listassa kun oltiin Puotilan kartanossa. Huojennus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti