tiistai 16. joulukuuta 2014

Rouva lähti työpaikkalounaalle. Valitti olevansa "sottapytty" ja "kauhea sotkemaan". Jep jep. Oikeasti siis tosi laitettu aina viimeisen päälle. Ja katsoo arvioiden aina minun vaatetustani ja kerran valitti työpöydän sotkuisuudesta kun siihen oli jäänyt yksi lusikka ja kahvikuppi.
Tällä viikolla en ole nukkunut hirveästi. Siinä 7 h päivä. Tämä viikko on ihan kauhea - töiden jälkeen aina menoa. Tänään skypejoululaulut (jokavuosinen traditio since 2006, tällä kertaa pfree ja M:kin tulevat mukaan), huomenna hieronta ja torstaina erittäin kiinnostava tapaaminen. Perjantaina ei kai ole mitään joten jos olen hengissä silloin vielä niin pääsen kotiin nukkumaan. Yritän etten ajattelisi viikkoja möykkyinä vaan tilanne ja päivä kerrallaan. Esmes huominen. Duuniin n. klo 9.30 mennessä lähinnä torkkumaan ja työpaikkasurffaamaan ja sitten hierottavaksi. Voisi ihmisellä kaiketi olla rankempikin elämä?
Otankin vapaaksi 2.1 niin saan lomaa 19.12-28.12 ja 31.12-4.12. Lomapäivät ei riitä 29-30.12. Nyt yritän tehdä duuneja aika hitaasti kun niitä ei riitä jouluviikoiksi. Mietin josko alkaisin katsoa Walking deadia alusta Viaplayltä. Taikka sitten alan minäkin pelata tuota Farm Heroesia nyt kun Rouvakaan ei ole vahtimassa. Hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti