maanantai 8. joulukuuta 2014

Väsymystä ja nukkumista

Olen nukkunut mielettömästi. Perjantaina lähdin töistä jo ennen kolmea ja nukuin klo. 16-23 ja uudestaan yöllä 03-12 eli yhteensä n. 14 tuntia ja tuolloinkin heräsin herätyskellon avulla etten tiedä paljon olisin nukkunut ilman sitä. Ja kumpanakin viikonloppuyönä noin 10 tuntia ja tänään nukuin pommiin töistä 23.30-10.15 vajaat 11 tuntia. Luulen että se työn sosiaalinen aspekti uuvuttaa eli tuo avokonttori ja puhelimeen vastaaminen. Jos saisi oman huoneen ja puhelinpäivystys 3 h päivä niin voisin pärjätä kahdeksan tunnin unilla. Ihmetyttää vaan tuollaiset unimäärät varsinkaan kun en ole juonut - viime viikolla en koko viikkona poikennut Alkossa. Aiemmin 2001-2010 eri hommissa pärjäsin 7-8 tunnin unilla vaikka dokasin. Keksin vaan tuon sosiaalisuuden joka on nyt eri tavalla plus tuo pieni hermovaurio joka oireilee univelassa pahemmin.
On kyllä melkoinen ryhdistäytyminen tapahtunut verrattuna aiempaan. Stelloja en ole ottanut kertaakaan töissä - ei ole itse asiassa tullut mieleenkään - diapamia vaan alussa välillä. Ja koska olen ihmisenä sellainen intensiivinen ja touhuava niin saan paljon aikaan. (Äitini on joskus aina sanonut että olen sellainen ihminen etten ole koskaan jouten mikä on tavallaan hassua sanoa kun joidenkin mielestä minä olen aina jouten mutta koko hereilläoloajan olen keskittynyt tietokoneeseen, lukemiseen tai johonkin enkä ikinä istu tyhjänpanttina. Sellaisen istuskelun ja oleilun mitään puuhaamatta koen hyvin ahdistavaksi). Koska en voi avokonttorissa touhuta omia asioitani niin touhuan firman juttuja. Tänään pidin puhelinta suurimman ajasta ja tarkistin jotain 12 listaa siinä sivussa. Laitoin ne kansioon vaikka yksi olisi pitänyt jättää ohjaajan tarkistettavaksi. Olen huomannut tämän tehneen kovasti virheitä listoissa. Luulen että se johtuu siitä hänen lukihäiriöstään. Ei tunnu järkevältä tehdä huolella joku lista ja jättää se jonkun vähemmän huolellisen tarkistettavaksi. Tietty on pitkät joulunalusajat tulossa että toivottavasti en tee meidän kaikkia hommia jotka olisivat jouluviikoiksi. Otan vapaaksi 22-23.12 ja 31.12.
Asiakkaat olivat poikkeuksellisen veemäisiä. Taas jankutettiin noista maksuista. Ihmetyttää mitä ihmisten päässä liikkuu. Minäkin olen tingannut alennuksia jostain kirjaston sakkomaksuista välillä tekosyihinkin vedoten muttei mielikuvitus ikinä riittäisi tuollaiseen. Tilataan maksullinen palvelu ja myöhemmin vingutaan että joudutaanko se nyt tosissaan maksamaan kun "minä en ole edes käyttänyt sitä!" Jaahas... se onkin meidän kannalta joku lieventävä asianhaara? Ohjaaja neuvoi lyömään vaan luurin korvaan jos jankuttavat liikaa samaa asiaa (kun uuvuttuani yhteen asiakkaaseen annoin puhelun hänelle eikä hänenkään sanomana asia mennyt jakeluun ja turvautui itse tähän toimintatapaan).
Muutoin olin lauantain kotona ja sunnuntaina palautin pullot Lidliin ja kävin Naisten joulumessuilla. Hukkasin matkakorttini ja hain tänään uuden. (Vaihtelunvuoksi sinisen entisen vihreän tilalle - kumpikaan tarjolla olevista punaisen sävyistä ei vetoa). Onneksi se oli vaan 11 euroa saldonsiirtoineen. Joulumessuilta ostin kolmenlaista hunajaa - eukalyptys, sitruuna ja mansikkahunajaa. Eilen pidin CSI:tä katsoessa oikein hunajaorgiat täällä maistellen vuorotellen jokaista. Eukalyptys oli parasta. Olen alkanut harrastella noita kofeiinittomia kuumia juomia. Tilasin luontaistuotekaupasta viidenlaista Yogi teetä ja lakritsanjuuresta ja inkivääristä tulee ihananmakuinen sekotus.
Niin ja minut ulkoistettiin Psykpolilta vähän koomisella tavalla. En tosiaan päässyt flunssani takia viimeksi paikalle ja lähetin sähköpostin etten nyt pääse ja en edes tiedä kuinka paljon hyötyä siellä käymisestä on ja itse koen että on mennyt miinuksen puolelle. Kai siinä kirjoitin retorisesti että voisin vaikka melkein lähteä pois tms. No, perjantaina sain kirjeen että "hoitojaksonne katsotaan päättyneeksi" Vähän jäi fiilis "Ai et tykkää käydä täällä? Ystävä hyvä - olisit heti sanonut. Good riddance vaan!" :-D

2 kommenttia:

  1. Melko paljoa nukkumist, mutta samapa se jos ehtii nukkua.

    VastaaPoista
  2. Eipä tässä muuta ehdi kuin nukkua ja käydä töissä :o/ No, elämä jatkuu toivottavasti loppukeväästä

    VastaaPoista