keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Mulla on aivan hirveä psykofyysinen tuskatila päällä etten ole varmaan kokenut tälläistä kärsimystä vuoden 2010 jälkeen. Tuntuu kuin joku olisi vetänyt ison viillon ja vetänyt kaikki sisäelimet ulos. Pääsin töihin. Olo nyt ei ole täällä sen huonompi kuin missään muuallakaan. Poistan blogin asetuksista tuon kirjautumisen. Olkaa kilttejä ja kirjoittakaa jotain.

6 kommenttia:

  1. Taidat kärsiä tämän kriisin jälkimaininkeja ja jonkin sortin eroahdistusta? Olethan kuitenkin vuosia kietoutunut palstakuvioihin ja käyttänyt paljon ajatusta, aikaa ja energiaa siellä olevien henkilöiden kanssa painiskeluun.
    Hienoa että pääsit töihin, toivottavasti se antaa järkevää tekemistä ja auttaa etäisyyden ottamisessa. Se on paljon parempi vaihtoehto kuin että märehtisit kotona ja vain roikkuisit netissä hautomassa ajatuksiasi. Nyt keskityt siihen, että hoidat itseäsi lempeästi ilman päihteitä myös tämän illan, jotta huomennakin pääset töihin ja saat sitä kautta itsellesi mukavan, ansaitun viikonlopun.

    VastaaPoista
  2. Kärsin pahaa eroahdistusta ja minulla on morkkis taulujutusta ja siitä että kiusasin äitiäni kertomalla siitä.

    VastaaPoista
  3. Äitisi oli sinulle ainoa läheinen ihminen siinä tilanteessa etkä saa asiaa peruttua, voit korjata asiaa ehkäpä puhumalla äitisi kanssa siitä miten saat tilannetta nyt pikkuhiljaa taas hallintaasi ja siten helpottaa hänenkin huoltaan. Äitisi on mitä ilmeisemmin selvinnyt asiasta ja on aiemmin pahempiakin uutisia sinusta saanut, asiaa ei nyt enää auta se että kiusaat siitä itseäsi -nyt voit vain tehdä parempia valintoja.

    VastaaPoista
  4. Ja ehkä myös hylkäyskokemus...?

    VastaaPoista
  5. Kaikenlainen kokemus täynnä hylkäämistä, loukkaantumista, vihaa, syyllisyyttä, ahdistusta ym. Olo on vähän parempi. On se onni että olen saanut pitää työpaikan. Nyt kun kerään plussaa ja saan lomapäiviä niin pärjään kyllä saikuitta. Reilun kuukauden kuluttua on jo joululoma!

    VastaaPoista