tiistai 11. marraskuuta 2014

Tosi paha olo tuosta viestieni tuhoamisesta - ja ehkä myös pois lähdöstä - enkä saa edes tolkkua siitä miksi se tehtiin. Lopetin kirjoittelun heti kun sain viestin etten saa enää kirjoittaa. Kirjoitin vaan että mulla kestää päiväkirjan kopioiminen pidempään koska tässä windows 8:ssa ei ole muistiotoimintoa. Nyt olen paitsi ulosheitetty niin viestini ovat tuhottuja mm. parin vuoden päiväkirja.Olen ottanut tämän tosi raskaasti. En ole syönyt mitään kahteen päivään. Haluisin vaan tietää miksi. Tuskin saan mitään vastausta koskaan. Kostin PP:lle mutta eipä siitä hirveän paljon parempi olo tullut. Soitin äidilleni ja kerroin kaiken niin kuin on. Kysyi että onko tuo työ mulle liian raskasta kun on ollut kriisiä kriisin perään sen jälkeen ja onko tämä joku valtataistelu-juttu. Ja etten ois saanut tehdä mitä tein eikä se jaksaisi kuunnella enää mitään keskusteluryhmästä jonka takia yritin jo kerran tappaa itseni. Ja etten saa ikinä vastausta siihen miksi tuo viestien poisto tehtiin. Ja että onko mahdollista että se tehtiin minun itseni takia. Ei. Se oli kosto mutten tiedä että kosto mistä. Ehkä ei tajuttu kuinka iso juttu tuo minulle on. Kokonaisuutena tämä on tosi ikävä juttu nyt. Hirveä olo. Tässä perkeleen blogissa ei saa kappalevälejä. En tiedä miksi. Olen ollut kaksi päivää pois töistä. Yritän huomenna päästä sinne. Saattaa olla että saan potkut poissaolojen takia. Siinä tapauksessa yritän hakeutua osastolle. Olkaa kilttejä ja kirjoittakaa minulle jotain.

10 kommenttia:

  1. Hei, hei, täällä ollaan!! Kirjoitan kyllä, kunhan vähän handlaan tätä :) Älä sure. ei sua hylätä!

    VastaaPoista
  2. Siis etkö huoritellut (tms) Kyllästynyttä???

    VastaaPoista
  3. joo, muttei siitä ole viestejä aiemminkaan poistettu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PP:n mukaan viestien poistosta oli sovittu/uhattu/tms kulissien takana sinun kanssasi.

      Poista
    2. Ei ole. Ehkä hän luuli niin tai sitten valehteli.

      Poista
    3. Mitä siellä kulissien takana sitten puhuitte/sovitte?

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllästyneen kommentin irroitin ja kirjoitan tähän:
      Kyllästynyt » 11.10.2014 12:30

      trisse kirjoitti:
      Ei se ole tähän mennessä toiminut mutta onhan mahdollista että se jossain vaiheessa alkaa toimia ja päätän esim. tappaa itseni oikeasti.
      Kyllästynyt:
      Nöyryyttämisen tehoa tai toimivuutta ei voi arvioida ennen kuin niin on tehty ja siinä myös onnistuttu.

      kis:
      Olen kirjoitus kiellossa foorumilla. Otan asiaan kantaa, kun saan luvat takaisin.
      Tarkoitushan on ollut syvä sinun nöyryyttämisesi.

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Monesti kostosta seuraa kosto ja siitä taas kosto, pahimmallaan kostojen ketju. Siitä, että kostaa toiselle voi loppupeleissä tulla muuta haittaa itselleen, mutta sitä ei niin mieti kostaessaan. Loukkaus loukkauksesta, sitä se kosto on. Mitä foorumilta luin, niin kosto tuli mielestäni siitä, että et poistanut PP haluamia viestejä.
    -Pinja-

    VastaaPoista