lauantai 29. marraskuuta 2014

Kovin sairaana

Miten ikävät ennustukset voivat toteuttaa itsensä? Epäilin ja pelkäsin että saan jonkun kauhean influenssan ennen kahden kuukauden työntekoa että tulee omavastuupäiviä ja nyt sain sellaisen vaikka yleensä pysyn terveenä ja olin näin pahassa flunssassa viimeksi joskus 2002.
Torstaina söin jäämangopaloja jonkun oudon mielijohteen vuoksi. Mangot alkoivat pyöriä vatsassa ja oksensin ne eikä sitten mikään pysynyt sisällä. Päätin jättää syömisen sikseen. Eilen pukeuduin reilusti ja kävin manskulta hakemassa yskänlääkettä, vahvaa anisviinaa höyryhengitykseen sekä bakteereja tappamaan ja limsoja. Kuumeeni ei kuitenkaan tykännyt tuosta reippailusta vaan on ollut nousussa. Kun palasin reissulta se oli vain 37,1 mutta nyt 38,4. Yskänlääke lopetti kyllä köhän ja anisviina rauhoitti vatsan (otin vaan pari huikkaa kuumaan veteen sekoitettuna) mutta kuume tosiaan aika kova. OLen niitä ihmisiä jotka ovat sairaita jo 37-asteen kuumeesta.
Vein puhelimen huoltoon eikä minulla tosiaan ole puhelintakaan käytössä nyt vaikka tarvisin sen töihin ilmoittamisen, perumisten ym. vuoksi. Täytyy pyytää äitiä soittelemaan ma-aamuna.
Luen Stephen Kingin Tukikohtaa joka siis kertoo armeijan kehittämästä tappavasta flunssasta. En tiennyt aloittaessani kirjan aihetta.Päivystykseen kaiketi maanantaina.

4 kommenttia:

  1. 38,7 and rising. Missä vaiheessa pitäisi huolestua? Rytmihäiriöitä ja korvanlehtiä vihloo. Laitoin pipon päähän.

    VastaaPoista
  2. Niitä mangikuutioita koskee samat ohjeet kuin ulkomaisia marjojakin: ei suositella syömään keittämättä.

    VastaaPoista
  3. Sulla on nyt aika pitkään kestänyt toi kuumeilu. Jos ei maanantaina ole ohi, niin mene ihmeessä päivystykseen. Se on hyvä ainakin varmistaa ettei ole keuhkokuume iskenyt.

    VastaaPoista
  4. Niin en sairastunut noista mangoista - mutta ne olivat flunssaiselle huono aterianvalinta. Syön mangot ja marjat mielummin jäisinä kun keittäminen pilaa ne.

    VastaaPoista