sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tuli vähän shoppailtua

jäähallin kirppiksellä. Beessi neuletakki (euron), marjapuuron värinen neule (50 senttiä), harmaa oloasuhaalari (euron), mustat uudet verkkarit (4 euroa). Kaikki vaatteet onnistuivat - aivan sopivia vaikka mututuntumalta piti arvioida! Mulla jäi neuleita Lappeenrantaan ettei täällä niitä paljon olekaan talvea varten. Sitten marimekon kangaslokerikko jonka voi ripustaa seinälle (1,5 euroa), pöytäliina (2 euroa), kaulaliina (2 euroa), puolen litran urheiluvesipullo/shaker (50 senttiä) ja William Faulknerin "Kartano" (euron) ja uusi näppis (3 euroa). Sekä viimeisimpänä muttei vähäisimpänä - ja yhtä kalliina kuin edelliset yhteensä - uudet pitkävartiset ruskeavalkoiset villasukat (15 euroa). Olen himoinnut pitkävartisia villasukkia pitkään ja niistä yleensä pyydetään n. 30-35 euroa joten koen tehneeni hyvät kaupat. Vähänhän tuo ostelu meni ehkä lapasesta - vai villasukasta? - mutta kaikki olivat tarpeellisia paitsi ehkä tuo kaulahuivi.
Sitten oltiin vesijuoksemassa M:n kanssa. Tämä on jo toipunut pitkälti kissansa kuolemasta. Eksäni otti kissasta paljon kuvia kun vietimme niitä yhteissynttäreitä ja pyysin lähettämään ne M:lle. Tämä oli tosi ilahtunut niistä, olivat kuulemma tosi onnistuneita ja sanoi aikovansa kehystää muutaman.
Minä puolestaan olen täysin toipunut viime maanantain viestien poisto&taulujutusta ja niin on jo äitinikin. Lupasi jopa korjata sen sinisen takin. Sanoi ettei siinä nyt sinänsä ole mitään eroa verrattuna minkään muunkaan vaatteeni korjaamiseen. Myös nuo verkkarit hän saa lyhentää. Mulla ei pysy neula kädessä itselläni kun en ole mikään hienomotoriikan ihmelapsi koskaan ollut. Puhuttiin että onhan äidillänikin ollut tuollaista impulsiivista riehumista. Kerran kun mentiin Imatran kylpylään ja kysyin "Etkö voinut ottaa mukaan edes hoitoainetta?" hän vetäisi sellaiset kierrokset tuosta "edes"-sanasta että huusi mulle pukuhuoneessa puoli tuntia. Ihmiset vaan katselivat vierestä suu auki ja pupillit pelosta laajenneina. Minä itkin automatkan kotiin ja vannoin lähteväni iltajunalla takas Helsinkiin. No, en sitten kuitenkaan lähtenyt kun en ole kovin pitkävihainen. Tuo hoitoaine on ollut meillä sen jälkeen sisäpiirivitsinä. Että se pitää muistaa ottaa uimahalliin mukaan perherauhan säilymisen vuoksi...

1 kommentti:

  1. Eihä noissa hoidoissa kukaan tule terveemmäksi. Siis julkisissa. Yritä jaksella töissä!

    VastaaPoista